Vakantiehuis 4-34 op vakantieresort Seepark Kirchheim

Vakantiehuis 2-43 of 4-34 huren op Seepark Kirchheim
Ruim en voordelig
vakantiehuis
aantal personen: 1-81-8 personenaantal slaapkamers: 5 5 slaapkamers
Weekprijs vanaf:  € 475,-
beste prijs in 2012
 
 

Vakantiehuis 4-34 op vakantieresort Seepark Kirchheim

⊕ Naar boven
 
Vakantiehuis 4-34 op Seepark KirchheimDeze ruime vakantiewoning ligt aan de rand van vakantieresort Seepark Kirchheim, vlak bij de stad Kassel in de deelstaat Hessen. Het vakantieresort ligt aan een fraai recreatie-stuwmeer en is uitgerust met een waterskibaan. Het bekende Hessiche berglandschap sluit aan op het skigebied hoog Sauerland en is omringd door schitterende bossen. Ideaal om te fietsen, te lopen, te langlaufen en (op rijafstand) om te skiŽn.

Dit vrijstaande vakantiehuis is ruim opgezet en beschikt over vijf slaapkamers, waarvan een slaapkamer op de begane grond. Deze slaapkamer is bij uitstek geschikt voor senioren of voor minder-validen. Het vakantiehuis heeft vrij uitzicht op het bos en beschikt bovendien over een eigen parkeerplaats direct voor het huis. Twee slaapkamers hebben een balkon.

Op 5km afstand van het park ligt een mooie 18-holes golfbaan, en beschikt zelf over een binnenzwembad, tennisbanen, tafeltennistafels, voetbalveld en een echte locomotief waarin kinderen kunnen spelen. In het hoogseizoen is tevens een animatie-team aanwezig om kinderen t/m 12 jaar te vermaken.

Vakantiehuis 4-34 beschikt over de voorzieningen die gasten nodig hebben voor een prettig verblijf in de zomer of de winter. Bovendien is vakantiehuis 4-34 voor een budgetvriendelijke prijs te huur.

Accomodatievakantiehuis
Personen1-8
Slaapkamers5
Badkamers2
Oppervlaktebijna 100m2
Prijs vanaf€ 475,-

Kleinere vakantiewoning huren?
Vakantiehuis 2-43

 
Laatste wijziging: 12 November 2014 - 12:59 uur